Geslaagde conferentie

Geslaagde conferentie 1024 685 hoeduurzaam.nl

Donderdag 28 Augustus 2014 vond een conferentie plaats waarbij alle betrokken partijen de resultaten van het project Gezond Zand mochten aanschouwen. Het was een zeer geslaagde dag! De brochure Gezond Zand werd aangeboden aan gedeputeerde Josan Meijers van de Provincie Gelderland. Alle aanwezigen hebben een fietstocht gemaakt door het gebied waarin het project Gezond Zand heeft plaatsgevonden. Onderweg zijn diverse excursiepunten bezocht waaronder Pompstation Vitens, landbouwbedrijven van Stokkers (Olden Eibergen) en Baak (Haarlo). Ook is er een kijkje in de bodem genomen, inclusief de werking van humuszuur, en is de nieuwe kanonswal bekeken. Willem Rienks (projectleider Gezond Zand) gaf een uitgebreide presentatie. Deze presentatie is HIER te bekijken.