Hoog bezoek Vitens

Hoog bezoek Vitens 800 535 hoeduurzaam.nl

Op vrijdag 17 februari kregen we een kort bezoek van Lieve Declercq samen met Toon van Kessel bij Jan Stokkers. Lieve is de hoogste baas (“bazin”) en dat noemen we tegenwoordig CEO: Chief Executive Officer. Ze is oprecht begaan met de samenwerking tussen landbouwers en drinkwaterbedrijf, want samen levert uiteindelijk meer op. Ze vindt het heel goed dat we het voortouw nemen om tot meer duurzaamheid te komen. Maar hoe regel je nu dat wat bij ons kan met 25 boeren ook kan gelden voor 25.000 boeren in Nederland was haar terechte vraag. We hebben niet het antwoord maar het helpt enorm als je voorbeelden kunt geven waar het werkt en daar kan ons gebied een rol in spelen. Verder helpt het als we ons pionierswerk kunnen voortzetten en dat we daarmee de wegen openen ook voor vele andere boeren in Nederland.